woensdag 6 april 2011

Mijn kast

Weer een nieuwe rubriek op The Dutch Fashion Cow. Zoals je gister al kon lezen heb ik een paar nieuwe ideetjes die ik uit wil gaan werken, en ik ga dus een voor een die nieuwe ideeën uitwerken, en dan ga ik naderhand kijken wel idee ik leuk vind en welke ik voortaan skip. Bij mijn kast laat ik jullie - inderdaad- mijn kast zien; schoenen, kleren, make-up of zoals deze keer: sieraden!

Mijn sieradencollectie van februari:Ik koop veel sieraden, met name haarbanden en oorbellen kan ik nooit genoeg kopen. Maar, op een gegeven moment raak je dingen kwijt juist omdat je er zo veel hebt. Dat is de reden waarom ik mijn accessoireskast altijd aan het eind van een maand helemaal opruim. Alles wat ik niet meer gebruik, of niet meer leuk vind, gaat naar mijn buurmeisje of mijn nichtje. Deze zijn er namelijk nog wél dolblij mee.

Dit is dan ook de collectie van februari, aangezien ik die van maart helemaal weg heb geven zonder een foto te maken.
Dat waren dus mijn sieraden waar ik een foto van heb gemaakt. Want ik geloof dat ik nog heel veel kleine dingetjes in en om ons huis heb slingeren. Nu mijn vraag aan jullie: welke 'kast' willen jullie volgene week woensdag zien op TDFC?

2 opmerkingen:

  1. mh, dat is wel een goede ja. Misschien moet ik daar maar een filmpje van maken, want als dat op foto's moet...

    BeantwoordenVerwijderen