Over mij

Voor ik je ga overspoelen met wie ik ben, wat ik doe, wat ik wil en ga zo maar door, zal ik me eerst even voorstellen. Wel zo netjes toch? Mijn naam is Savannah. Voluit Savannah Ashley Janssen. Geboren in Duitsland, getogen in het gezellige Brabant. Volgens de papiertjes ben ik dus Duitse, maar mijn Duits gaat niet zo ver. Een simpele: Eine cola bitte! krijg ik er nog wel uit, met hulp van google translate. Je kunt dus wel stellen dat ik een échte Nederlandse ben. 


Mijn leven du moment:
Met mijn vijftien ( en een half) jaar ben ik nog leerplichtig, wat dus inhoud dat ik inderdaad nog op school zit. Ik ben bezig met mijn pre-examen jaar, op havo niveau. Mijn hoofdvakken zijn kunst, kunst, kunst, talen, talen en talen. Ik ben dus erg creatief aangelegd, meer een doener dan een denker. Het is dan ook niet zo héél gek, dat ik hier veel mee bezig ben. Waar het kan werk ik aan mijn projecten, doe ik mee aan toneelstukken etc. Dat is dus de ene helft van mijn leven, de andere helft breng ik door op de manege. 


Jep: PENNYALARM! Ik ben erg intensief bezig met 'Ons Nick' of te wel: Nicky. Een donkerbruine KWPN'er, van 14 jaar oud. In principe kan ze springen én dressuur doen, maar vanwege wat kleine gebreken gaat dit beide nog niet. Vier dagen in de week train ik met haar, twee dagen loopt ze mee met manege lessen, en zondag is haar rustdag. Samen worden we steeds beter, dus wie weet..

Wat ik later wil:
Keuzes maken is niet mijn sterkste kant: ik ben een rasechte twijfelkont. Kan ik nu een beslissing maken, en er met heel mijn hart achterstaan, over vijf minuten heb ik weer een ander besluit genomen. Afgelopen jaar ben ik dan ook erg veel bezig geweest met het kiezen van opleidingen. Ik wilde altijd 'de mode in', het gaan maken. Wil ik dat nog steeds? Yes please, maar het is iets specifieker geworden. Ik heb nu in ieder geval een school gekozen: het AMFI! Dus, dat gaat ´m worden. Oké, waarschijnlijk zal ik nog vaak terugkomen op dit besluit.. Ach..

Mij in een paar - heleboel- woorden:

Ik ben: 
- vrolijk,  echt je moet me rond een uur of 11 s'avonds eens door het huis zien hyperen ;)
- een wervelwind, het liefst doe ik 10 dingen op het zelfde moment. En ja, hier hoort óók de nodige rommel bij
- Een meisjes-meisje, een barbie, een huppeltutje. Noem het zoals je wilt, but that's me. Ik ben een van die meisjes die 24/7 op hakken loopt, panty's en rokjes draagt. Absoluut geen joggingbroeken aan wil, en jeans mijdt als de pest. 
- een vleesetatiër. Geen idéé of het bestaat, het floepte zo uit mijn vingers. In ieder geval, ik eet bijna geen fruit/groente. 
- Creatief, en absoluut geen wiskunde/scheikunde/biologie mens. 


Mh, dat is het voor nu wel even. Mocht je weer willen weten over Sugar and Shoes? Ga dan naar 'over de site'