dinsdag 29 maart 2011

Het verhaal achter Uggs

Uggs, je houd ervan of je haat ze. Je vind ze of heel mooi, of de mees afschuwelijke sloffen/schoenen die je ooit hebt gezien. Hoe dan ook, de Ugg is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en menig meisje draagt dagelijks haar 'Uggies'.Zelf ben ik een grootte Ugg fan, en het zijn dan ook mijn lievelings schoenen. Ze zijn warm, zitten lekker en gaan ongelofelijk lang mee!

Mijn Aller-Aller eerste Uggs zijn laast gesneuveld, na een kleine vier jaar van trouwe dienst. In de winter bijna dag in dag uit, en ook in de zomer geregeld aan mijn voeten te spotten. Ja, natuurlijk is 170 euro ( wat ze destijds waren) duur voor een paar schoenen, maar als je ze vier winters lang kunt dragen? Dan zijn ze eigenlijk heel erg goedkoop. Enfin, ik had dus nieuwe nodig..

En waar kun je Uggs goedkoper halen dan in Amerika en in Australie? Mijn eerste 'nieuwe' paar kocht ik dus in Amerika. Dit voor een bedrag van 110 euro. Wat dus weinig geld is voor een paar Uggs.. Na eventjes twijfelen nam ik de grijze Bailey's mee. In de wolken was ik, wan eindelijk kon ik weer Uggs aan. En dat gevoel van de eerste keer in je Uggs lopen? Dat kun je nergens mee vergelijken!

Dus, dat was mijn eerste paar. Eenmaal in het vliegtuig zat ik achter een meisje dat hele mooie bruine had gehaald. Misschien was ik een beetje jaloers of misschien had ik een beetje spijt van mijn eigen aankoop? Ja, dat zou kunnen. Maar dat heb je altijd, dus ik vind dat je op een gegeven moment tevreden moet zijn met de dingen die je hebt. Natuurlijk moet je altijd beter en mooier dromen, maar als dat het plezier van vandaag verpest.. Dan is dat niet helemaal de moeite waard!

Dus keep that in mind mensen: geniet van wat je vandaag hebt, en verheug je op wat je morgen krijgt. Een redelijk wijze uitspraak niet waar? Bij deze kan ik jullie namelijk ook melden dat mijn tweede nieuwe paar onderweg is. En deze keer de bruine! - Zie ik daar een copy-cat?- Naah, dat nou ook weer niet; ik weet zelf namelijk niet eens wélke ik krijg..

3 opmerkingen: