dinsdag 8 februari 2011

Je dagelijkse fashion horoscoop

Je hebt van die dagen dat je niet weet wat je aan moet, en wat je beter in de kast kunt laten hangen. Deze dagen zijn vaak vreselijk, en meestal heb je de rest van de dag een baal-gevoel omdat je in je stress ieen outfit hebt gekozen die je eigenlijk niet leuk vind. Vanaf nu behoren deze dagen tot het verleden, want je kunt op The Dutch Fashion Cow je dagelijkse fashion horoscoop lezen.Fashion horoscoop 8 februari


Zwart, grijs en wit. Dit zijn kleuren die je normaal gesproken minder leuk vind. Je draagt liever opvallende kleuren, dan dat je op gaat in de massa. Maar, soms kan dit echter ook fijn zijn. Op een dag als deze is het juist handig om je wat onopvallender te kleden. Dit kan je helpen om de dag door te komen, zonder het idee te hebben dat iedereen naar je kijkt. Maak je geen zorgen, jouw moment om te schijnen komt nog en deze zal niet onopgemerkt voorbij gaan.


Morgen komt er weer een nieuwe! En wat vind jij, lees jij ook altijd horoscopen of intereseerd je dit niet zo veel. Moet dit onderwerp terug komen, of kan ik hem beter skippen. Laat het hier onder weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten