dinsdag 8 februari 2011

I've made my choice

Een tijdje terug vroeg ik jullie om me te helpen met het kiezen van een iPhone hoesje. Weet je niet (meer) waar ik het over heb? Klik dan eventjes hier om naar het bericht te gaan en je geheugen op te frissen. Zoals ik al zei ben ik een enorme twijfelkont en kan ik echt geen keuzes maken. Uiteindelijk heb ik met jullie hulp toch mijn keuze gemaakt!

Ik heb gekozen voor het roze hoesje met de poedel erop, die je hier onder ook nog kunt zien. Dit roze innerlijk cute hoesje vond ik uiteindelijk toch meer mij dan het Chinese hoesje. Ik hoop dat in de goede keuze heb gemaakt, en aangezien hij waarschijnlijk morgen binnenkomt zal ik jullie -als mijn camera het weer doet- een foto laten zien van mijn schatje in zijn nieuwe hoesje.

Want dat is 'ie inmiddels wel geworden. Mijn 'schatje' niet letterlijk natuurlijk, maar ik kan niet meer zonder. Ik haal hem zo vaak mogelijk tevoorschijn en gebruik hem overal voor. Muziek, twitter, spelletjes, msn en zelfs blogger. Noem maar op en mijn iPhone kan het. Je ziet dus wel dat dit apperaatje erg belangrijk voor mij is geworden, en iets dat belangrijk voor je is moet je goed beschermen. Met het allerbeste en allermooiste: vandaar dus.

Heb jij ook een apparaat ( denk aan laptop, iPod etc.) dat heel belangrijk voor je is, of ben jij juist niet materialistisch aangelegd?

1 opmerking:

  1. Schatje eventjes aanpassen het is Choice in plaats van chose ;) xxx

    BeantwoordenVerwijderen