donderdag 10 februari 2011

Je dagelijkse fashion horoscoop

Je hebt van die dagen dat je niet weet wat je aan moet, en wat je beter in de kast kunt laten hangen. Deze dagen zijn vaak vreselijk, en meestal heb je de rest van de dag een baal-gevoel omdat je in je stress ieen outfit hebt gekozen die je eigenlijk niet leuk vind. Vanaf nu behoren deze dagen tot het verleden, want je kunt op The Dutch Fashion Cow je dagelijkse fashion horoscoop lezen.


Fashion horoscoop 10 februari

Let it.. SHINE!! Vandaag is het moment om in het middelpunt te staan, om je opvallend te kleden. Om kleuren te dragen en die basistinten eens in de kast laten hangen. Ja, zwart, grijs en wit zíjn inderdaad mooi. Maar niet vandaag. Je moet opvallen, en dat lukt nou eenmaal beter in opvallende kleuren. Je gooit hoge ogen met je opvallende combinatie, en wees dus niet verbaasd als mensen naar je kijken. Jij durft jezelf te zijn, en stiekem is iedereen daar jaloers op...


Morgen komt er weer een nieuwe! En wat vind jij, lees jij ook altijd horoscopen of intereseerd je dit niet zo veel. Moet dit onderwerp terug komen, of kan ik hem beter skippen. Laat het hier onder weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten