woensdag 9 februari 2011

Je dagelijkse fashion horoscoop

Je hebt van die dagen dat je niet weet wat je aan moet, en wat je beter in de kast kunt laten hangen. Deze dagen zijn vaak vreselijk, en meestal heb je de rest van de dag een baal-gevoel omdat je in je stress ieen outfit hebt gekozen die je eigenlijk niet leuk vind. Vanaf nu behoren deze dagen tot het verleden, want je kunt op The Dutch Fashion Cow je dagelijkse fashion horoscoop lezen.Fashion horoscoop 9 februari

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en eindelijk wordt het weer warmer. Je kunt wel stellen dat je de lentekriebels hebt, je wilt niks liever dan weer je zomerse kleren aankunnen en je zonnebril op je neus planten zonder raar aan te worden gekeken. Helaas laat deze tijd nog even op zich wachten, maar je kunt vandaag prima iets dunnere kleren aan doen, het is namelijk helemaal niet zo koud hoor! Ook is het handig om vandaag laagjes aan te doen: dit geeft een mysterieus boho-chic achtig effect en dit kan net het kleine beetje zijn dat jij nog nodig hebt om die ene persoon te durven versieren.


Morgen komt er weer een nieuwe! En wat vind jij, lees jij ook altijd horoscopen of intereseerd je dit niet zo veel. Moet dit onderwerp terug komen, of kan ik hem beter skippen. Laat het hier onder weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten