zaterdag 5 februari 2011

Je dagelijkse fashion horoscoop

Je hebt van die dagen dat je niet weet wat je aan moet, en wat je beter in de kast kunt laten hangen. Deze dagen zijn vaak vreselijk, en meestal heb je de rest van de dag een baal-gevoel omdat je in je stress ieen outfit hebt gekozen die je eigenlijk niet leuk vind. Vanaf nu behoren deze dagen tot het verleden, want je kunt op The Dutch Fashion Cow je dagelijkse fashion horoscoop lezen!


Fashion Horoscoop 5 februari

Vandaag is een dag om je te bewijzen, iets of iemand heeft hoge verwachtingen van je. Normaal gesproken zou je makkelijk aan die verwachtingen kunnen voldoen, ware het niet dat de persoon in kwestie er 'een leuk pakketje' omheen wil. Jep, hiermee wordt je uiterlijk bedoelt. Vandaag moet je dus extra aandacht aan het totaalplaatje besteden. Zorg ervoor dat alles een geheel is, en jij zult hoge ogen gooien!


Goed, dat was hem weer voor vandaag. Morgen komt er weer een nieuwe! En wat vind jij, lees jij ook altijd horoscopen of intereseerd je dit niet zo veel. Moet dit onderwerp terug komen, of kan ik hem beter skippen. Laat het hier onder weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten