donderdag 3 februari 2011

Dagelijkse Fashion Horoscoop

Je hebt van die dagen dat je niet weet wat je aan moet, en wat je beter in de kast kunt laten hangen. Deze dagen zijn vaak vreselijk, en meestal heb je de rest van de dag een baal-gevoel omdat je in je stress een outfit hebt gekozen die je eigenlijk niet leuk vind. Vanaf nu behoren deze dagen tot het verleden, want je kunt op The Dutch Fashion Cow je dagelijkse fashion horoscoop lezen!
Fashion Horoscoop 3 februari
Gemakkelijke kleding is vandaag heel aantrekkelijk, en waarom zou je hier niet aan toegeven? Het is niet iets wat je dagelijks wilt - en mag- doen, maar vandaag kun je er prima mee weg komen. Je stelt normaal gesproken hoge eisen aan je uiterlijk, nu kan je dit echter niet schelen. En eerlijk is eerlijk, dit is ook helemaal niet erg. Morgen heb je tijd zat om je uiterlijk 'bij te schaven' dus neem vandaag lekker een off dagje.

Goed, dat was hem weer voor vandaag. Morgen komt er weer een nieuwe! En wat vind jij, lees jij ook altijd horoscopen of intereseerd je dit niet zo veel. Moet dit onderwerp terug komen, of kan ik hem beter skippen. Laat het hier onder weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten