woensdag 2 februari 2011

Je dagelijkse fashion horoscoop


Je hebt van die dagen dat je niet weet wat je aan moet, en wat je beter in de kast kunt laten hangen. Deze dagen zijn vaak vreselijk, en meestal heb je de rest van de dag een baal-gevoel omdat je in je stress een outfit hebt gekozen die je eigenlijk niet leuk vind. Vanaf nu behoren deze dagen tot het verleden, want je kunt op The Dutch Fashion Cow je dagelijkse fashion horoscoop lezen!


Fashion Horoscoop 2 februari
Vandaag is een grauwe dag, als je naar buiten kijkt zie je heel misschien met moeite een zonnestraal ontdekken. Het enigste wat je ziet is wolken, grijs en grauw. En daar wordt niemand vrolijk van, reden te meer om juist vandaag iets fleurigs aan te trekken. Pak eens uit met die kleurtjes, en ben zelf die ene zonnestraal die iedereeen zo hard nodig heeft! Zorg er alleen voor dat je geen regenboog wordt, dus niet té veel kleur. En geen vloekende kleuren. Als je je hier aan houdt kan jouw dag niet meer stuk!
Goed, dat was hem weer voor vandaag. Morgen komt er weer een nieuwe! En wat vind jij, lees jij ook altijd horoscopen of intereseerd je dit niet zo veel. Moet dit onderwerp terug komen, of kan ik hem beter skippen. Laat het hier onder weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten