maandag 7 februari 2011

Je dagelijkse fashion horoscoop

Je hebt van die dagen dat je niet weet wat je aan moet, en wat je beter in de kast kunt laten hangen. Deze dagen zijn vaak vreselijk, en meestal heb je de rest van de dag een baal-gevoel omdat je in je stress ieen outfit hebt gekozen die je eigenlijk niet leuk vind. Vanaf nu behoren deze dagen tot het verleden, want je kunt op The Dutch Fashion Cow je dagelijkse fashion horoscoop lezenFashion horoschoop van 7 februariWaar je op eerdere dagen vaak twijfelde over je kleren, ben je vandaag zeker.
Het koste je dan ook geen moeite om een outfit uit te kiezen en je aan te kleden. Want wanneer je zeker bent over je kleren, is dit juist heel leuk om te doen. Dit ervaar je vandaag, en je straalt dit ook uit. Andere mensen zijn jaloers op jouw - oogschijnlijke- gemak om te combineren, dus wees trots op jezelf. Ja, je hebt talent: durf dit dus met de wereld te delen!


Morgen komt er weer een nieuwe! En wat vind jij, lees jij ook altijd horoscopen of intereseerd je dit niet zo veel. Moet dit onderwerp terug komen, of kan ik hem beter skippen. Laat het hier onder weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten