maandag 24 januari 2011

PARTY!

Gisteren was het zo ver, een van mijn aller liefste dinnetjes werd 15. Jep, ze is dus al bijna bejaard. De beste helft van haar leven heeft ze gehad, en nou begint ze aan de tweede helft. Nee hoor, grapje. Ze is inderdaad 15 geworden wat dus betekend dat ze volgend jaar legaal mag drinken, en over drie jaar volwassen is. Wow dat klinkt echt nog heel ver weg..

Op 23 januari had ze ons dus allemaal uitgenodigt voor een high tea - vandaar dus mijn vorige stukje- en een voor een kwamen we binnen. Samen met Yara ( van www.yaraannisa.blogspot.com) Janna ( van www.joannahelena.blogspot.com) Eva ( van www.evaa-ailyn.blogspot.com)en twee andere meisjes schoven we dus bij Loes ( van www.specialclothes.blogspot.com) aan tafel voor een middagje thee, lekkers en kletsen.

We begonnen natuurlijk met de cadeautjes, en het was leuk om te zien dat iedereen iets had gekocht wat echt typisch Loes was. Na een gesprek over of je gezichtsmaskers wel of niet kon eten dronken we onze eerste kopjes thee. Dik twee uur later was de thee - en een groot deel van het lekkers- op en besloten we naar het bos te gaan. De twee andere vriendinnen wilden thuis blijven, dus met zijn vijfen vertrokken we naar het bos achter het huis van Loes.

Eenmaal daargekomen kwamen we er achter dat er een moestuintje was, dus daar gingen we heen. Het rook daar nogal.. Apart, naar mest, groenten, aarde en rotte groenten. Iets wat volgens Loes en Janna heel nogmaal was, maar voor een stadmeisje als mij nogal vies rook. Ook was er een soort tuinhuisje, wat er nogal creepy uit zag. We besloten een grap uit te halen en belden de andere meisjes op of ze zo snel mogelijk hier heen kwamen, want er was iets gebeurt... We bedachten een heel plan, en een halfuur later kwamen ze aan gesjokt. Natuurlijk was het al snel gieren en giebelen, dus de grap was mislukt.

We gingen terug naar het huis, en daar bleek dat de andere vriendinnen een spandoek hadden gemaakt voor Loes. Heel lief dus! We gingen nog een paar afleveringen van Sonny with a change kijken ( die Chad was echt cute) en schilderde toen een voor en iets op het schilderij van Loes. Toen was het al weer tijd om naar huis te gaan, het einde van een gezellige middag;)

2 opmerkingen:

  1. Wowwie, ziet er allemaal supergezellig uit! ;D
    Ik hoop dat ook Loes een gezellige middag heeft gehad ;o

    Toodles, Rox~

    BeantwoordenVerwijderen