donderdag 20 januari 2011

Online shops

Ik ben dol op winkelen, en je kunt mij dan ook met niets blijer maken als met een middag - oke, het liefst een dag- goed shoppen. Winkel in, winkel uit; tussen de rekken neuzen en in de pashokjes. I love it. Dit is dus een van mijn favoriete bezigheden, en ik ben dan ook vaak in de stad te vinden. Maar soms heb je daar geen tijd voor/zin in, en in deze gevallen bieden webwinkels dé uitkomst. Want ook online heb je de geweldigste winkels, en vaak krijg je hier ook nog een fikse korting!

EDIT: aangezien ik ziek ben, is dit de enige keer dat ik een berichtje post vandaag. Morgen hoop ik weer beter te zijn, dus dan komen er meer stukjes. Exuses dus als de zinnen niet helemaal lopen, of als er veel spelfouten in zitten. Ik typ dit namelijk met mijn ogen dicht want ik ben zo duizelig als ik weet ik veel wat;)
Ook staan er dus geen plaatjes bij, maar waarschijnlijk zet ik deze er vanavond bij als ik me dan beter voel.

www.thebeautybakkery.com

Over deze winkel heb ik geloof ik al eens eerder geschreven, en ik heb hier al artikels van gereviewd. Ik ben dol op de spullen die ik hier besteld heb, de zeepjes zijn net kleine taartjes en een feest om te gebruiken. Ook kreeg ik mijn bestelling na vier dagen binnen, wat dus redelijk snel is. De spullen waren in gepakt in mooi - roze!- papier, en er zat een kaartje bij. Deze webshop is dus echt een aanrader.

www.hetpuntje.nl

Toen ik voor het eerst over deze winkel hoorde was ik helemaal weg van de naam, ik vond hem zo leuk bedacht dat ik er wel iets móest kopen. Ik bestelde de rosebud salve original, en een week later had ik deze in huis. Dit pakketje was niet zo mooi in gepakt als die van de vorige winkel, maar de prijs was wel heel voordelig.. Hier verkopen ze veel dingen die je in bij een normale drogist niet ziet; neem dus gerust een kijkje

Ik weet dat ik had gezegd dat er meerdere webshops kwamen, maar ik houd het hier bij. Misschien dat ik vanavond dit bericht nog aanpas, maar dat zie ik dan wel. Sorry voor het korte stukje..

1 opmerking:

  1. Hee lieverd! Vervelend dat je ziek bent! Ik ga zeker eens op deze sites kijken, al ken ik ze volgens mij wel. Thanks tot Janna en Bo. Nog veel beterschap. Kusjes!

    BeantwoordenVerwijderen