zaterdag 15 januari 2011

Keuze...

Keuzes maken..
Als er iets is waar ik een hekel aan heb is het wel het maken van keuzes, want hoe weet je nou wat de goede keuze maakt? En hoe kun je inzien wat de juiste keuze is? Je ziet het dus al, ik ben een e-nor-me twijfelkont en ik kan dus geen keuzes maken. Maar soms kun je er niet om heen en moet je wel iets kiezen. In dit soort gevallen moet je dus op je gevoel vertrouwen en de meeste mensen kunnen dit ook. Maar ik ben dus zo een iemand die dat intuïtieve gevoel mist op de een of andere manier, want welke keuze ik ook maak ik blijf daarna nog lang twijfelen of ik wel de goede keuze heb gemaakt. Erg lastig dus.. Vandaar dat ik jullie vraag om te helpen!
Vandaag gaat het om de keuze tussen deze twee cases voor de iPhone, want zoals jullie weten heb ik sinds kort een iPhone. Op het moment heb ik een saaie witte, omdat ze geen andere hoesjes voor de iPhone 3g verkochten in de winkel. Op internet doen ze dit dus wel, vandaar dat ik jullie vraag om te stemmen voor hoesje een – die met de poedel- of hoesje twee – die met de Chinese tekens- zodat ik echt de goede keuze maak.







Beide hoesjes zijn trouwens te koop bij 123skins.de en kosten €12,95. De hoesjes omen uit Duitsland, en omdat dit binnen Europa is betaal je dus geen verzendkosten als je een bestelling naar Nederland laat bezorgen.

5 opmerkingen:

  1. nummer 1 met de poedel, maar dat had ik al gezegd trouwens ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Janna,, dat is nummer twee :D, maar ssjt niet door vertellen!
    Ik zeg nummer 1 Sav!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. The Dutch fashion cowwoensdag, 19 januari, 2011

    Yara, JoannaHelena heeft gelijk, Nummer een is inderdaad met de poedel :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als het nou nog iets uitmaakt, nummer 1 met de poedel! Die vind ik helemaal bij jou passen!
    (De andere ook hoor, maar de poedel past beter ;))
    leuke blog Sav!
    Liefs Evaaa

    ps; je hebt me inspiratie gegeven ^^

    BeantwoordenVerwijderen