donderdag 24 februari 2011

Je dagelijkse fashion horoscoop

Je hebt van die dagen dat je niet weet wat je aan moet, en wat je beter in de kast kunt laten hangen. Deze dagen zijn vaak vreselijk, en meestal heb je de rest van de dag een baal-gevoel omdat je in je stress ieen outfit hebt gekozen die je eigenlijk niet leuk vind. Vanaf nu behoren deze dagen tot het verleden, want je kunt op The Dutch Fashion Cow je dagelijkse fashion horoscoop lezen.Fashionhoroschoop 24 februari

Nog eventjes volhouden, en dan mag je weer je vrolijke zomerkleren aan. Op het moment ben je de donkere kleren die iedereen ( incluis jijzelf) op dit moment draagt helemaal zat. Helaas is er weinig wat je kan doen om de kledingkeuze van andere te veranderen, maar je kunt echter wel wat aan je eigen kleren veranderen. De op lossing hier voor is: Dress-Up. Letterlijk omhoog kleden, zorg ervoor dat je kleding je vrolijk maakt. Dat je blij wordt als je in de spiegel kijkt. Je zult zien dat de winter dan voorbij is voor je het weet.


Morgen komt er weer een nieuwe! En wat vind jij, lees jij ook altijd horoscopen of intereseerd je dit niet zo veel. Moet dit onderwerp terug komen, of kan ik hem beter skippen. Laat het hier onder weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten