dinsdag 10 mei 2011

Wil je nog er nog nog een toetje bij, lieverd?

Ik ben een enorme dessert-fan. Mij maak je blijer met een tafel vol met toetjes, dan een tafel vol met bijvoorbeeld vlees. Je kunt dus wel stellen dat ik een ontzettende zoetekauw ben, en dol ben op al die plakkerige dingen. Je moet hierbij dus dekken aan dingen zoals; toffees, chocolade en lolly's. Een ding wat ik echter nog nooit op heb, is een dessert met goud erin.

Geld Het toetje

Maar, als het aan Serendipity 3 ligt, komt hier verandering in. Dit New Yorkse restautrant heeft namelijk een toetje met goud op de menukaart staan. Deze Frozen Haute Chocolate is gemaakt van zeldzame chocolade en truffels. Bovenop deze Haute heeft men slagroom en maar liefst 5 gram goud om op te eten. En niet zomaar goud, maar 24-karaats goud. Al met al is dit dus behoorlijk wat, en er hangt dus ook een prijskaartje aan.

Voor een toetje moet je - of je vriend/man- maar liefst 25.000 dollar uit de portemonnee trekken. Dit bijzondere desert staat dan ook in het Guinness Book Of Records, en is daardoor officieel het duurste toetje op aarde!

De hoge prijs van dit desert komt vooral door het goud dat als topping wordt gebruikt, en de gouden armband die men om de coupe heen vind. Deze gouden armband vind men een diamant, en dit schatje mag je houden.. Al met al dus een bijzondere ervaring.

Vind jij dit absurt veel? Of gezien de ingrediƫnten, het goud en de armband wel meevallen? En bovendien: denk jij dat dit desert veel wordt verkocht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten