dinsdag 10 mei 2011

Me wants!

Even een heel snel berichtje, dus sorry als de gramatica niet helemaal klopt of niet 100% loopt.. Ik heb namelijk net de meest geweldige tas ooit gevonden! In Italiƫ liep ik er op vakantie al tegen aan, maar helaas was mijn geld op.. Eenmaal thuis nam ik me voor om de naam van deze tas op te zoeken, maar dit schoot er helemaal bij in.

Vanmiddag las ik weer een artikel over deze mooie, half doorzichtige tas, en sindsdien ben ik opnieuw hooked. Ik ga deze dan dus ook van mijn verjaardagsgeld kopen! Dit is de tas, en hij kost maar liefst 170 hele euro's. Ja, een grote aankoop maar ik weet zeker dat ik er enorm gelukkig mee zal zijn! En natuurlijk zal ik jullie de foto's showen en krijgen jullie een review!

Dit is 'm dan: mijn - toekomstige- schatje:


Wel twijfel ik nog tussen de kleur, wordt het de roze of toch de groene?Ook maakt dit merk to-die-for-schoenen. Grappig en opvallend, helemala TDFC dus!

Zoals je ziet zijn al deze artikelen van het zelfde materiaal, grappig hea!

3 opmerkingen:

 1. ahhh die is geweldig! Ik had ze al ergens gezien maar kon niet vinden waar ze vandaan kwamen... Kies de roze! (dan krijg je iig geen spijt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @JoannaHelena

  Dankjewel lieverd, zal ik doen:D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Roze is inderdaad de leukste, vind ik ook

  BeantwoordenVerwijderen